Arbeta hos oss

Happy Kids Kållered söker legitimerad förskolelärare

Happy Kids söker just nu fler förskollärare till sitt team. Happy Kids är en väletablerad tvåspråkig förskoleverksamhet med lång erfarenhet. Förskolan i Kållered öppnade 2006 och förskolan i Kungsbacka 2009. Happy Kids förskolor är tvåspråkiga, vilket innebär att ca hälften av pedagogerna endast pratar svenska med barnen medan den andra hälften endast pratar engelska med dem.

På våra förskolor har du en rektor på plats varje dag och varje förskola har en egen rektor med fullt fokus på en förskola. Rektorn deltar i det dagliga arbetet på förskolan, är med på gruppreflektionerna samt finns tillgänglig för stöttning och vägledning.

Pedagogerna hos Happy Kids är del av ett härligt internationellt team med lång erfarenhet där det alltid är högt i tak och en stämning som främjar samarbete och arbetar för utveckling.

Kvalifikationer:
Vi söker en erfaren legitimerad förskollärare/lärare i förskola som professionellt vill vara med och utveckla vårt uppdrag utifrån förskolans läroplan och Happy Kids verksamhetsidé. I rollen som förskollärare har du ansvar för att planera, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet. Detta sker i samarbete med dina kollegor och rektor.

– Du är utbildad förskollärare/lärare i förskola.
– Du lägger stor vikt vid professionalitet och fokus på förskolans uppdrag.
– Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
– Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
– Du sätter barnet i centrum och har ett tydligt fokus på barns lärande.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Lön enl. avtal.
Läs gärna mer om våra förskolor på https://happykids.se/

Övrigt:
Som medarbetare hos oss får du kontinuerlig kompetensutveckling och regelbunden reflektionstid, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Hos oss får du även arbetskläder, digitalt verktyg, friskvårdsbidrag, pedagogiska måltider samt ett gott arbetsklimat med positiva och hjälpsamma kollegor.

Kontaktpersoner:
Karin Andersson 0702-23 20 05 karin.andersson@happykids.se Rektor Happy Kids Kållered
Fareeha Irfan 072-150 11 83 fareeha.irfan@happykids.se Föreståndare Happy Kids Kungsbacka
Anneli Brännström 0709-73 19 44 anneli.brannstrom@happykids.se Huvudman Happy Kids


Att arbeta på Happy Kids

Våra pedagoger och personal på Happy Kids kommer från alla delar av världen. Vi är glada att ha en multikulturell arbetsplats där allas röster är hörda och alla respekteras.

På Happy Kids är våra pedagoger anställda att endast tala ett språk med barnen. Våra svensktalande pedagoger talar endast svenska på jobbet och våra engelsktalande pedagoger talar endast engelska på jobbet. På detta vis lär sig barnen snabbt att använda båda språken i en naturlig och lättsam miljö.

Många av våra pedagoger har valt att söka sig till Happy Kids för vårt sätt att arbeta med två språk. Oavsett av vilket skäl man söker sig till oss, så tror vi att våra pedagoger känner sig både värdesatta och att deras arbete är fyllt av både spännande och givande utmaningar. Vi håller alltid utkik efter nya medlemmar till vårt arbetslag och vi är speciellt intresserade av förskolelärare som har den svenska lärarlegitimationen för barn i förskoleåldern i Sverige.


Lediga tjänster:

Är du en förskollärare som söker det lilla extra?
* Söker du en förskola där du kan ha direkt inflytande i att hjälpa oss gå framåt?
* Vill du arbeta i tvåspråkig miljö och ta del av världens olika högtider?
* Är du trött på att arbeta på en förskola som alltid gör samma sak år efter år? För att så har man alltid gjort?
* Har du någonsin funderat på att bo och arbeta nära Göteborg?
* Då skulle Happy Kids Kållered eller Happy Kids Kungsbacka kunna vara förskolan för dig!

Skriv en rad till oss om dig själv!