Är du nyfiken på hur vi arbetar med språk och kulturell mångfald på Happy Kids?

Är du nyfiken på hur vi arbetar med språk och kulturell mångfald på Happy Kids? På Happy Kids kan vi ta emot studiebesök för att ge er en inblick i hur vi arbetar. Under dagtid kan vi ta emot grupper på upp till 8 personer och under kvällstid har vi möjlighet att ta emot större grupper (upp till 30 personer).

Under besöken har ni möjlighet att lära er mer om hur vi arbetar med olika språk och om hur vi arbetar med kulturell mångfald i på Happy Kids. Efter presentationen finns det utrymme för gruppdiskussioner. Vår förhoppning är att ni lämnar studiebesöket med ny inspiration och nya idéer om hur man kan arbeta med dessa viktiga delar av den svenska läroplanen för förskolan.

Under ett morgonbesök hos oss får ni möjligheten att observera några av Happy Kids pedagoger när de arbetar och vid ett kvällsbesök när barnen har gått hem kommer vi istället erbjuda inspelat material.

För mer information och prisuppgifter var god kontakta info@happykids.se

För de gäster som besöker Happy Kids från utlandet anpassar vi besöket efter er och vi kan då lägga extra vikt vid den svenska läroplanen och dess innehåll.

Kaffe och frukt ingår i priset och lunch eller annan lättare mat kan erbjudas för en extra kostnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *