Sommar på Happy Kids

Varje år försöker vi att ge våra pedagoger möjlighet att ta fyra veckor sammanhängande sommarsemester. Vi gör detta genom att kombinera båda våra förskolor och bara ha en förskola öppen, där vi erbjuder barnpassning för de barn på Happy Kids, vars föräldrar behöver arbeta. Veckorna för årets sommarbarnpassning är vecka 28-31. Vår sommarbarnpassning bedrivs oftast av några vikarier på Happy Kids och kommer bara bedrivas på de tider som vi enligt Tempus har schemalagda barn.

Redan nu kan ni registrera ert barns närvaro i Tempus och vi ber er att göra detta så snart som möjligt. Om ert barn behöver närvara under dessa veckor kommer vi också att kräva ett anställningsintyg gällande dessa veckor, från er arbetsgivare, som vi kommer att samla in vid ett senare tillfälle. I år kommer vi bara acceptera barn som har registrerat att delta innan den 21: a april och ni kommer därför inte att kunna in schema för dessa veckor i Tempus, efter detta datum. Tempus är låst eftersom vi måste ordna personal i god tid för sommarperioden och för att vi ska kunna ge vår personal semester. Om du har några problem med att veta denna information vänligen låt Sofia Lerjéus veta så snart som möjligt så att vi kan diskutera alternativ.

Just nu kan vi inte säga vilken av våra förskolor kommer att vara öppen under sommaren eller som personal kommer att arbeta. Om vi har inga barn registrerade för att delta då de båda förskolorna kommer att stängas.

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta Sofia Lerjéus.