Kungsbacka Välgörenhetsvecka

Vi har vår årliga Välgörenhetsvecka på Happy Kids i vecka 37. Under denna vecka kommer barnen tillsammans med sina lärare, samla in pengar till Action Aid. Ni är välkomna att läsa mer om denna organisation på deras hemsida.  Välgörenhetsveckan är en viktig hörnsten i vårt arbete med att stödja våra förskolebarn att visa hänsyn och bli omtänksamma unga medborgare. I läroplanen för förskolan står: ”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar förmåga att ta hänsyn till och leva sig in i andra människors situation samt vilja att hjälpa andra”.

Vår vecka kommer att starta den 7:e september med en tyst auktion. Vi kommer att ha en display av olika presentkorgar i hallen som ni har möjlighet att lägga bud på. Vinnaren av korgarna kommer att annonseras i slutet på veckan. Var snälla och meddela Sofia eller Teri-Anne om ni vill göra en donation till en presentkorg.

På tisdag den 8:e september kommer hela huset, både barn och lärare, springa ”Action Aid Loppet”. För att sponsra vårt lopp kommer vi även att ha en donationslåda på pianot, hela veckan, så att ni har möjlighet att lämna en donation innan ni tar ert morgonkaffe.

På torsdag den 10:e september, kommer vi att ha en drop-in fika och Fikaförsäljningen kommer att börja 14.30 och vara öppen till 16.30. Låt oss gärna veta om ni vill bidra med att baka en kaka eller ta med någon frukt.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka!

 
  • Sommar på Happy KidsVarje år försöker vi att ge våra pedagoger möjlighet att ta …
  • Tack!Inför välgörenhetsveckan hade barnen många idéer och förslag på hur vi …
  • Välgörenhetsvecka 2016Nu har det äntligen blivit dags att berätta vilken välgörenhetsorganisation vi …
  • Sommar!Tänk vad fort ett läsår försvinner, det känns konstigt att det …