Happy Kids Kållereds Välgörenhetsvecka

Vi har vår årliga Välgörenhetsvecka på Happy Kids i vecka 37. Under denna vecka kommer barnen tillsammans med sina lärare, samla in pengar till Action Aid. Ni är välkomna att läsa mer om denna organisation på deras hemsida: https://www.presentermotfattigdom.se/ Välgörenhetsveckan är en viktig hörnsten i vårt arbete med att stödja våra förskolebarn att visa hänsyn och bli omtänksamma unga medborgare. I läroplanen för förskolan står: ”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar förmåga att ta hänsyn till och leva sig in i andra människors situation samt vilja att hjälpa andra”.

Under hela veckan kommer vi att ha fullt upp med att göra hantverk och baka läckra godsaker. Om ni har några kläder / leksaker eller dylikt som ni vill donera, vänligen skicka låt oss veta under veckan och lämna dessa till Sjölejonen som kommer att ha en ”Loppis”.

På onsdag den 9:e september kommer Sjölejonen att ha sin dop-in Fika- Loppis (Café och Loppmarknad) vid foajén på skolan. Den kommer att vara öppen mellan 14:00 – 16:30, Ni är välkomna in för en fika. Barnens konstverk kommer även finnas till display för er att ha möjlighet att ge en donation för.

På torsdagen den 10: e september kommer vi att hålla en drop-in i fika och hantverks-donation i foajén för Sjöhästarna mellan 14:00 – 16:30 och i Sjöstjärnornas rum mellan 14:00 – 16:30. Känn er välkomna att komma förbi för att träffa personal, titta på ert barns hantverk och ta en kaffe med oss. Det kommer att finnas donationslådor så att ni har möjlighet att lämna ett bidrag till Action Aid.

Vi ser fram emot att ha en rolig och lärorik vecka!

 
  • Sommar på Happy KidsVarje år försöker vi att ge våra pedagoger möjlighet att ta …
  • Tack!Inför välgörenhetsveckan hade barnen många idéer och förslag på hur vi …
  • Välgörenhetsvecka 2016Nu har det äntligen blivit dags att berätta vilken välgörenhetsorganisation vi …
  • Sommar!Tänk vad fort ett läsår försvinner, det känns konstigt att det …